Yleiset varausehdot

Huoneiden vastaanottaminen ja luovutus

Huone on käytettävissä tulopäivänä kello 15.00 alkaen. Huoneen luovutus on lähtöpäivänä kello 12.00 mennessä, ellei muuta ole sovittu. Varaustilanteen salliessa huoneenluovutus voidaan sopia myöhäisemmäksi.

Saapuminen kello 18.00 mennessä.

Huonetta pidetään varattuna kello 18.00 saakka tulopäivänä mikäli myöhemmästä tuloajasta ei ole sovittu ja varausta vahvistettu. Vahvistamattomissa varauksissa hotellilla on oikeus perua varaus klo 18.00 jälkeen ja myydä huone.

Saapuminen vastaanoton aukiolo ajan ulkopuolella

Hotellissamme palvelee yöpuhelin vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Jos saavut majoittumaan vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella, ole yhteydessä vastaanottoon, josta saat ohjeistukset huoneen vastaanottamiselle.

Peruutusehto

Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivää edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta, mikäli varausta ei ole määräaikaan mennessä peruttu. Online-järjestelmän kautta tehdyissä varauksissa noudatetaan ko. varaamon peruutusehtoja ja varaus on peruttava on-line sivujen kautta.

Sesonkiajan (26.6.-26.7.) lomavarauksissa peruutukset viimeistään 7 vrk ennen veloituksetta. Peruutus alle 7 vrk varauksen alkua veloitetaan 50 % varauksen arvosta.

Maksutapa

Käteinen, pankki- ja luottokortit.
Laskutukseen menevistä laskuista tulee sopia etukäteen myyntipalvelun kanssa. Laskutuslisä.
Viikonloppuisin  majoittumiset perimme saapumisen yhteydessä.